3Doodler 3D Pen - Starterspakket

Productnr: 179443
3Doodler
3Doodler 3D Pen - Starterspakket
  • 3Doodler 3D Pen - Starterspakket
  • 3Doodler 3D Pen - Starterspakket
  • 3Doodler 3D Pen - Starterspakket
  • 3Doodler 3D Pen - Starterspakket
  • 3Doodler 3D Pen - Starterspakket
-24%
Picasso, van Gogh en Dalí, pack your bags! Door deze 3Doodler 3D pen zullen heel wat creatieve geesten worden aangewakkerd...
Meer info
44.95
€ 34,0034.-

Beschrijving 3Doodler 3D Pen - Starterspakket

Haal de kunstenaar in jou naar boven met dit 3Doodler starterspakket. De 3Doodler is een te gekke pen waarmee je in 3D kunt tekenen. Heb je een leuk idee voor een tekening? Nooit eerder kon je dit écht tot leven brengen. Ga je voor een unicorn, een bloem of een huis? Met deze pen creëer je het allemaal!

De pen is speciaal ontwikkeld voor kinderen en is een erg creatief en hip cadeau. Via de achterkant van het apparaat breng je een kleurstaafje in. Aan de andere kant komt er dan vloeibaar plastic uit waarmee je simpele figuren kan tekenen. Voor dit vloeibare plastic is materiaal gebruikt dat smelt bij een zeer lage temperatuur. Hierdoor is de 3Doodler Start absoluut veilig is voor kinderen. 

Een 3Doodler die volledig is opgeladen, gaat tussen de 40-60 minuten mee. Is je kunstwerk nog niet af? Stop de meegeleverde USB kabel in de pen en bijvoorbeeld je laptop en je kunt er weer tegenaan. In dit starterspakket vind je naast de 3D pen met USB oplader tevens 48 verschillende kleurstaafjes en een ontwerpboek met vele coole ontwerpen!

De ingebouwde batterij is een Li-po oplaadbare 3.7V, 900mAh, 3.33Wh batterij. 3Doodler Start is gemaakt voor kinderen die houden van tekenen, knutselen, ontwerpen en bouwen. Deze unieke 3D pen stimuleert de creativiteit en bevordert het ruimtelijk inzicht. 

De 3D pen is de winnaar van het Speelgoed van het Jaar 2016 België verkiezing.

Specificaties
Breedte:5 cm
Hoogte:4 cm
Kleur:Blauw
Lengte:19 cm
Materiaal:Kunststof
Video 3Doodler 3D Pen - Starterspakket
Over 3Doodler
esp_3doodler_spain.jpg

3Doodler is een creatief merk dat 3D printen mogelijk wil maken, zonder gebruik te maken van technologie en computers. Daarom brengen zij de 3Doodler Pen op de markt, zodat zowel jong als oud 3D creaties kan maken. Dankzij 3Doodler kun je in de lucht de mooiste creaties tekenen.


Bekijk het hele 3Doodler assortiment
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering:
Schrijf de eerste recensie voor de 3Doodler 3D Pen - Starterspakket en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus